10 Eylül 2013 Salı

BRABUS 850 Shooting Brake 6.0 Biturbo 4MATIC


Bu yıl Frankfurt'a iyi hazırlanmış firmalardan birisi de BRABUS. Alman modifikasyon firması S ve 6X6 G Serisi'nin ardından CLS 63 AMG Shooting Brake temelli çalışmasını da sergiledi.

Geniş hava girişleriyle donatılan yeni ön tampon üzerine hava çıkışları ve LED aydınlatmalar ekleyen firma kendi logosunu eklediği ön panjur üzerine de hava girişleri eklemiş. Yer ışıklandırmalarına sahip yeni yan etekler, 20 inç çaplı jantlar ve farklı bir difüzörle donatılan aracın ön çamurlukları arkasına ve yan aynalara karbon fiber uygulanmış.


Egzoz, fren ve süspansiyon sistemleri de elden geçirilen aracın iç mekanında metal pedal seti, farklı deri döşemeler, yeni paspaslar, ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları ve BRABUS 850 logoları yer alırken direksiyon arkasında bulunan vites değiştirme kulakçıkları da alüminyumdan üretilmiş.

Kaputu altında hacmi 5.9 litreye yükseltilen çift turbo beslemeye sahip bir v8 saklayan otomobil 850 beygir güç, 1.450 Nm tork üretebiliyor. Tork değerini 1.150 Nm'de sınırlayan firma dört tekerlekten çekiş sistemi sayesinde aracın 0'dan 100 km/s sürate 3.1 saniyede ulaşabildiğini belirtirken maksimum süratin de 370 km/s'in üzerinde olduğu açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder