15 Kasım 2013 Cuma

Aston Martin Vanquish Volante Neiman Marcus Edition


Neiman Marcus noel kataloğunun bu yılki yıldızı bir Aston Martin. 2009 yılından bu yana Jaguar, Chevrolet, Ferrari ve McLaren gibi üreticileri konuk eden hediye kataloğunda yer alan Vanquish Volante'nin 10 örneği bulunacak. Fiyatlarsa 344.500 Dolar seviyesinden başlıyor.

Seychelles mavisi gövde rengi ve lacivert açılır tavana sahip olan otomobilin fren kaliperleri de lacivert renkli. 20 inç çaplı jantlar ve bi-xenon farlara sahip olan özel üretim aracın ön çamurlukları arkasında yer alan panjurlar parlatılmış.


Aston Martin'in Q divizyonu tarafından hazırlanan aracın iç mekanında ceviz ağacı kaplamalar, siyah renkli deri döşemeyle birlikte kullanılan kare desenli, lacivert dikiş ipliklerine sahip döşemeler ve koltuk kafalıklarına işlenen Neiman Marcus logoları dikkat çekiyor.

Kaputu altında görev yapan 5.9 litre hacimli v12 motorda değişim olmayan otomobil 573 beygir güç, 620 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanıyla 0'dan 100 km/s sürate 4.1 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 295 km/s.

2 yorum:

  1. direksiyon şahinden çıkma

    YanıtlaSil
  2. Hiç bir markayı kötülemek niyetinde değilim anca aston mardin tam bir ingiliz kazığı otomobillerden anlayanlar bilir :)

    YanıtlaSil