1 Kasım 2013 Cuma

Isuzu MU-X


Son zamanlarda etrafta görmeye alıştığımız pick up ve SUV kardeşlerin arasına bir yenisi katıldı. Japon üretici Isuzu, D-MAX'in SUV modeline MU-X ismini verdi.

Görünümünde büyük bir sürpriz olmayan otomobilin ön yüzü pick up kardeşinden alınırken arkada daha büyük kapılar, yatay stoplar ve D sütununu da içerisine alan camlar dikkat çekiyor.


İç mekanı da D-MAX modelinden aynen alınmış olan araçta üç kollu direksiyon simidi, dik yerleştirilmiş havalandırma ızgaraları ve yuvarlak havalandırma kontrolleri yer alırken 7 kişilik oturma kapasitesi sunan MU-X'in arka koltuklarında oturan yolcular için tavana eğlence sistemi ekranları yerleştirilebiliyor.

Kaputunun altında 3 litre hacimli bir turbo Diesel motor görev yapan otomobil 174 beygir güç, 380 Nm tork üretebiliyor. 5 ileri vitesli manuel veya otomatik şanzımanlarla alınabilen MU-X iki veya dört tekerlekten çekişli olarak da sipariş edilebiliyor.

3 yorum:

  1. yerden yüksekliğiyle, nissan patrol gibi bir arazi aracı duruşu var. motor performansını bilemiyorum. 3lt'nin güç/tork değeri çoğu markanın 2lt dizeli kadar bu kötü. keşke isuzu'nun makine mühendisliği daha gelişmiş olsaydı.

    YanıtlaSil
  2. arka stoplar ford focus sedanı andırıyor??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, biraz daha az öne doğru uzanmışı gibi.

      Sil