22 Kasım 2013 Cuma

Nissan Sentra NISMO


NISMO Kasım ayında tam anlamıyla coştu. Bir taraftan Tokyo'da GT-R ve IDx'in sportif versiyonlarını tanıtan firma Los Angeles otomobil fuarında Juke NISMO RS'in ardından bir de Sentra sergiliyor.

Standart haliyle pek arzulanacak bir görünüme sahip olmayan otomobilin NISMO versiyonuysa oldukça etkileyici. Alt kısmında bir splitter ve LED gündüz farları bulunan ön tampon aynı zamanda ön panjurda kullanılan yeni ızgaraya sahip. 19 inç çaplı jantlarla donatılan aracın tavan, yan etekleri ve difüzörü siyah renkli.


Yan erekleri de daha sportif görünen Sentra NISMO'nun arka tamponu da yeniden şekillendirilmiş. Bagaj kapağının üzerine küçük bir spoiler eklenirken egzoz sistemi de çift çıkışa sahip.

Fren sistemini Brembo'dan alan otomobilin süspansiyon sistemi de sertleştirilirken iç mekanda yüksek yan destekler ve sabit kafalık sunan sportif koltuklar, metal pedal seti, Alcantara döşemeler ve karbon fiber görünümlü kaplamalar dikkat çekiyor.

Kaputu altında görev yapan turbo beslemeye sahip 1.8 litre hacimli motor 240 beygir güç, 325 Nm tork üretebilirken bu güç ön tekerleklere 6 ileri vitesli manuel şanzımanla aktarılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder