7 Mart 2014 Cuma

SsangYong XLV


Güney Kore merkezli üretici SsangYong Cenevre otomobil fuarına da bir konseptle katıldı. Büyük bir SUV olan XLV daha önce tanıtılan XIV-2'nin geliştirilmiş hali.

İnce yapılı LED farlar, geniş çamurluklar, gizlenmiş kapı kolları, iddialı tasarıma sahip tamponlar, merkezi egzoz çıkışı, spoiler, kalın yan etekler, cam tavan, ince yapılı yan aynalar ve çerçevesiz kapı camları gibi detaylara sahip olan aracın B sütunu bulunmuyor.

4.430 mm boya, 1.845 mm genişliğe ve 1.600 mm yüksekliğe sahip olan konseptin aks mesafesiyse 2.600 mm. Delikli fren disklerine sahip olan otomobilin kaliperleri de kırmızıya boyanmış.


Geriye doğru açılan kapılar sayesinde kolayca ulaşılan iç mekanda 7 adet tekli koltuk bulunuyor. Alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve dijital göstergelere sahip olan konseptin vites konsolu Porsche modellerini hatırlatan bir şekilde açılı olarak tasarlanmış.

Kaputu altında hibrit bir ünite yer alan XLV'nin 1.6 litre hacimli turbo Diesel motoru 14 beygir güç üretebilen bir elektrik motoruyla desteklenmiş.

1 yorum:

  1. Onur Bey araç hakkında daha detaylı bilgileri merakla beklemekteyiz.

    YanıtlaSil