11 Mart 2014 Salı

Vilner Alfa Romeo MiTo


Daha çok farklı iç mekan tasarımlarıyla imini duyurmuş bir firma olan Bulgar Vilner Alfa Romeo'nun küçük hatchback modeliyle birlikte motor modifikayonuna da el attı.

Dış görünümünde büyük bir yenilik bulunmayan otomobilin far ve stop çerçeveleri farklı renklere boyanırken yan aynalar, kapı kolları, çift egzoz çıkışı ve arkaya eklenen ince spoiler siyah renkli.


İç mekanında farklı renklerde deri döşemeler dikkat çekerken kapı içleri ve ön konsol Alcantara ile kaplanmış. Karbon fiber motifleri de dikkat çekerken paspaslar ve kontrast renkli dikiş iplikleri sunulan donanımlar arasında.

Asıl farklılığı kaputu altında olan otomobilin turbo beslemeye sahip 1.4 litre hacimli motoru 200 beygir güç, 280 Nm tork üretebiliyor.

3 yorum:

  1. 1.4 litreden 200 hp alınması takdire şayan. ama fiat punto/alfa mito modellerinin yenilenmesi gerekiyor ve mito'nun 5 kapılı versiyonunu üretmesi alfa'nın hayrına olur (hatta zorunlu sayılır) a1 sportback'e rakip çıkarmalı, mini bile 5 kapı hb işine giriyor.

    YanıtlaSil
  2. Onur bey işinize karışmak istemem fakat google reklamları (2 ayda sakalları çıktı veya 300 m. mesafeli cep feneri gibi) böyle kaliteli bir bloğun imajını zedeleyebilir. Tabi haberler arasında yer alan otomobil reklamlarını kast etmiyorum. Google ile bu konuda uzlaşabilirseniz herkesin yararına olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google reklamları konularını kullanıcıların cookielerinden alıyor. Örneğin ben uçak bileti aradıktan sonra bloga döndüğümde sürekli havayolu reklamı dönüyor. Cookie bir süre sonra sıfırlandığında torbadan çekip gösteriyor olabilir bir süreliğine.

      Sil