27 Mayıs 2014 Salı

BRABUS GLA


Mercedes'in küçük crossover modeli GLA'yı modifiye eden firmalar arasına BRABUS da katıldı. Dikkat çekici bir görünüm kiti hazırlayan firma iki motor için de güçlendirme çalışması yapmış.

Otomobilin farklı görünüme sahip ön tamponunda daha büyük bir koruma ve yeni yan süslemeler kullanılırken yan eteklerin altına LED aydınlatmalar eklenmiş. 18 ve 21 inç arasında değişen çaplara sahip olan jant seçenekleri farklı tasarımlarda da sunulurken arka bölümde çift katlı spoiler, difüzör görünümlü tampon koruması ve egzoz sisteminin dörtlü çıkışı dikkat çekiyor.


Süspansiyon sistemi de alçaltılan aracın iç mekanında metal pedal seti, ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları, farklı renk ve desenlerde alınabilen deri döşeme, alüminyum kapı kolları ve karbon fiber kaplamalar bulunuyor.

GLA 220 CDI ve GLA 45 AMG modelleri için motor modifikasyonu da sunan BRABUS 2.1 litre hacimli turbo Diesel motorla donatılan aracın gücünü 210 beygire, torkunuysa 410 Nm'ye yükseltilmiş. 0'dan 100 km/s sürate 8 saniyede ulaşabilen modelin maksimum sürati de 220 km/s'e yükselmiş.

GLA 45 AMG'nin turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru 400 beygir güç, 500 Nm tork üretebilir hale gelmiş. 0'dan 100 km/s sürate 4.4 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum sürati de 270 km/s'e ulaşmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder