30 Mayıs 2014 Cuma

Volkswagen Amarok Power Concept


Volkswagen'in bu yıl Avusturya'ya sergilediği konseptler arasında bir de pick up bulunuyor. Geçtiğimiz yıl sergilenen R-Style prototipiyle neredeyse aynı olan otomobilin kasasıysa farklı bir şekilde doldurulmuş.

Dış görünüşü, rengi dışında bir önceki konseptle aynı olan aracın sportif görünümlü ön tamponu altında bir splitter bulunurken kromajlı ön panjur, LED gündüz farları, genişletilmiş çamurluklar ve yan etekler, 22 inç çaplı jantlar, alçaltılmış süspansiyon sistemi ve çift çıkışlı egzoz sistemi dinamik görünüme katkıda bulunmuş.


Bagajında 5.000 Watt çıkış gücüne sahip bir ses sistemi bulunan aracın iç mekanında karbon fiber görünümlü ön konsol, deri ve Alcantara döşemeler, yüksek yan desteklere sahip koltuklar, orta konsol üzerine yerleştirilen üç gösterge, alüminyum kaplamaya sahip orta ve vites konsollarıyla alt bölümü düzleştirilmiş direksiyon simidi yer almakta.

Kaputu altında yer alan 3 litre hacimli turbo Diesel motor 272 beygir güç, 600 Nm tork üretebilirken dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri vitesli otomatik şanzıman donanıma eklenmiş. 0'dan 100 km/s sürate 7.9 saniyede ulaşabilen konseptin maksimum sürati 210 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder