30 Ağustos 2014 Cumartesi

Buick Envision


Çin pazarında GM'in güçlü bir markası olan Buick bu ülkede yeni bir SUV tanıttı. Encore ve Enclave modellerinin arasında konumlandırılan araç üç yıl önce tanıtılan fütüristik görünümlü konseptine pek benzememiş.

Tipik Buick ön panjuruyla dikkat çeken aracın sportif görünüme sahip tamponunun altına bir splitter eklenirken kaput köşelerine de hava çıkışları eklenmiş. Şişirilmiş çamurlukları ve 19 inç çaplı jantlarıyla tok bir duruşa sahip olan SUV arka bölümde deflektörlü spoiler, LED stoplar ve çift egzoz çıkışı dikkat çekiyor. LED gündüz aydınlatmalarına sahip xenon farlar da donanıma eklenmiş.


İç mekana geçildiğinde deri döşeme, ahşap kaplama ve LED ambiyans aydınlatmalarıyla seçkin bir görünüm sunan Envision'ın üç kollu direksiyon simidinin arkasında büyük kısmı ekrandan oluşan bir gösterge paneli yer alıyor. Orta konsolun üst bölümüne dokunmatik ekran yerleştiren Buick ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklarla Bose ses sistemini de opsiyonlar listesine eklemiş.


Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli bir benzinli motor sunan Envision 256 beygir güç, 354 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle 0'dan 100 km/s sürate 8.4 saniyede ulaşabilen aracın ortalama yakıt tüketimiyse 8.8 litre/100 km olarak açıklanıyor.

2 yorum:

  1. Bunun yeni nesil antara olacağını söyleyebilir miyiz Onur abi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyebiliriz. Tasarımda farklılıklar olacak tabi ama temeller paylaşılacak.

      Sil