3 Eylül 2014 Çarşamba

Zenos E10 S


İngiliz üretici Zenos ikinci otomobilini tanıtmakta geç kalmadı. E10'un daha sportif bir versiyonu olan araç görünümde olmasa da performansta farklılıklar sunuyor.

Görünümü daha düşük güce sahip kardeşiyle aynı olan otomobilde yine 16 ve 17 inç çaplı jantlar ve çift renkli gövde panelleri kullanılırken aydınlatma grubu da LED ve xenon teknolojilerini sunmakta.

İki ekran ve birkaç düğmeden oluşan iç mekanda Alcantara kaplı yüzeyler de dikkat çekerken vites konsolunun, vites kolunun ergonomik yerleşimi için yukarıya doğru yükseldiği görülebiliyor.


Kaputu altında görev yapan 2 litre hacimli motor turbo besleme sayesinde 250 beygir güç, 400 Nm tork üretebilen otomobil 0'dan 96 km/s sürate 4 saniyede ulaşabilirken maksimum sürat 217 km/s'te sınırlandırılmış.

700 kg ağırlığa sahip olan aracı pist paketiyle ısmarlayan müşteriler karbon fiber koltuklar, sürücü koltuğu ısıtması, 6 ileri vitesli manuel şanzıman, yeni bir diferansiyel, sertliği ayarlanabilir süspansiyon sistemi, tek hareketle sökülebilen direksiyon simidi ve dört noktadan bağlantılı emniyet kemerlerine sahip oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder