21 Kasım 2014 Cuma

Cadillac ATS-V


Cadillac'ın en küçük modelleri en sportif versiyonlarına kavuştu. Hem dört hem de iki kapılı olarak alınabilecek olan ATS-V görünümüyle olduğu kadar yeni motoruyla da dikkat çekiyor.

Önden bakıltığında alt bölümüne splitter eklenmiş yeni ön tampon, kromajlı ızgaralar, eh hava çıkışına sahip karbon fiber kaput gibi detaylara sahip olduğu görülen otomobillerde 18 inç çaplı jantlar, daha geniş yan etekler, daha agresif bir arka tampon, dörtlü egzoz çıkışları ve bagaj kapağı üzerine yerleştirilen spoiler de yer almış.


İç mekanda daha da az farklılık sunan V versiyonlarında Recaro imzalı sportif koltuklar ve yer yer göze çarpan Alcantara döşemeler en önemli değişiklikler.

Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip 3.6 litre hacimli bir v6 motor barındıran ikili 455 beygir güç, 603 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel veya 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla ısmarlanabilen araçların detaylı teknik verileriyse henüz açıklanmadı.

1 yorum:

  1. amerikan arabaları almanlar kadar ilgimi çekmez ama bu cadillac başka ya...escalade olsun v versiyonları olsun şaheser yaratıyolar resmen...

    YanıtlaSil