11 Aralık 2014 Perşembe

Fiat Doblò


Okyanusun diğer tarafında sahibi olduğu markalar için sürekli yeni model geliştiren Fiat bazı modelleri ana marka adıyla da pazarlıyor. Jeep Renegade temellerini kullanan Fiat 500X ardından daha önce Ram ProMaster City ismiyle tanıtılan ticari araç Doblò ismiyle tanıtıldı.

Artık daha küçük farlara sahip olan otomobilin ön panjuru da aşağıya kadar uzanmıyor. Daha agresif bir ön tampona kavuşan aracın kaputu da yenilenmiş. Stoplar elden geçirilirken bagaj kapağında, arka camla plakalık arasında kalan bölüm de makyajlanmış. Donanımaysa yeni jant ve gövde rengi seçenekleri eklenmiş.


İç mekanda da Amerikalı kardeşinin izleri görülebilen Doblò'da yeni yazı karakterlerine sahip gösterge paneli, daha şık görünüme sahip direksiyon simidi, farklı tasarıma sahip havalandırma çıkışları ve orta konsolda dikey hale gelen havalandırma ızgaraları arasına eklenen renkli ekrana sahip müzik sistemi paneli dikkat çekiyor. Konsolun üst bölümündeki tepsilerin de şekilleri değişirken torpido gözü üzerinde artık kapaksız bir göz yer almıyor.


Kaputu altında büyük bir farklılık olmayan aracın 1.4 litre hacimli benzinli motoru 95 ve 120 beygir güç üretebilen seçeneklere sahipken 1.6 litre hacimli tuırbo Diesel ünite 90 ve 105 beygir güç üretebilen versiyonlara sahip. 2 litre hacimli turbo Diesel üniteyse yine 135 beygir güç üretiyor.

2 yorum:

  1. photoshop bu, dodgeunkini fiata benzetmişler photoshopla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Photoshop değil. Ram çok daha önce tanıtıldı zaten...

      Sil