18 Aralık 2014 Perşembe

Infiniti Concept Vision Gran Turismo


Gran Turismo 6 için tasarlanan otomobiller kervanına bir de Infiniti katıldı. Daha önce tanıtılan uçuk konseptler gibi fütüristik bir tasarım sunan aracın görünümü Mercedes'in aynı oyun için hazırlanan otomobilini andırıyor.


Seri üretim Infiniti modellerinde de kullanılan ön panjuru çok daha büyüterek araca uygulayan üretici agresig görünen ön tampon hava girişleri ve ince LED farlarla sportif görünümü pekiştirmiş. A sütununda ince kemerler kullanılan otomobilin yan aynaları yerine kameralar yerleştirilirken yan etekler çift katlı tasarıma sahip.

Siyah renkli dev jantlara sahip olan aracın çerçevesiz camlı kapıları yukarıya doğru açılıyor. Arka bölümde çok daha köşeli bir tasarım anlayışı dikkat çekiyor. Çok katlı difüzör, merkezi çıkışa sahip egzoz sistemi, ince yapılı LED stoplar ve dev spoiler bu bölümde dikkat çeken detaylar.

2 yorum:

  1. Ahh su infinitileri ulkemizde de gorebilsek :) anca infiniti.usa den goruyoruz :) yan etek tasarimi cok guzel olmus.gelecek yillarda uretilicek olan seri uretim infinitelerde de buna benzer yan etekler gorursem sasirmam :) hatta nissanlarda da rastlamak supriz olmaz :)

    YanıtlaSil
  2. üretilse iyi bir lexus lfa rakibi olabilirdi

    YanıtlaSil