2 Ocak 2015 Cuma

B&B Volkswagen Passat 2.0 BiTDI


Yeni nesil Volkswagen Passat'ın piyasaya çıkmasının üzerinden uzun bir süre geçmeden otomobil için geliştirilen modifikasyon kitleri ortaya çıkmaya başladı. İlk güçlendirme işlemi çok da sürpriz olmayan bir şekilde yeni nesil turbo Diesel motor üzerinde yapılmış.

İlk etapta dış görünüm için büyük değişiklikler öngörmeyen B&B otomobilin süspansiyon sistemini alçaltırken 19 ve 20 inç çaplı jantlar donanıma eklenmiş.


2 litre hacimli turbo Diesel motoru standart haliyle 240 beygir güç, 500 Nm tork üretebilen otomobil 1.298 Euro karşılığında sunulan ilk etap güçlendirilme işlemi sonrasında 275 beygir güç, 570 Nm tork sunarken ikinci 3.950 Euro karşılığında alınabilen etapta 300 beygir güç, 630 Nm tork elde edilebilmiş.

Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri vitesli DSG ile donatılan otomobillerden en kuvvetli olanı 0'dan 100 km/s sürate ulaşabilmek için sadece 5.5 saniyeye ihtiyaç duyuyor.

2 yorum:

  1. Fabrikadan tuninge uyumlu gibi sanki tasarımı. Pürüzsüz, akışkan, sadece süspansiyon ve jantlar bu algıyı oluşturabilmek büyük başarı. Sanırım Wörthersee'de bayağı görecegiz yeni passatı.

    YanıtlaSil
  2. RS6'ya baya benziyor arkadan

    YanıtlaSil