29 Ocak 2015 Perşembe

Volkswagen Golf GTD Variant


Golf ailesi genişlemeye devam ediyor. Avrupa pazarında büyük bir paya sahip olan station wagon seçeneklerine bir yenisi katılan otomobil hem sportif hem de az yakıt tüketen GTD'yi artık daha değişken kasasıyla sunuyor.

Tasarım detaylarını hatchback kardeşiyle paylaşan otomobilde GTI'da da kullanılan sportif görünümlü ön tampon, yan etek ekleri, siyah renkli cam çerçeveleri ve tavan rayları, kromajlı egzoz çıkışı, petek desenli ön panjur, bi-xenon farlar, 17 inç çaplı jantlar ve deflektörlü spoiler standart olarak sunuluyor.


Kaputu altında görev yapan 2 litre hacimli turbo Diesel motor 184 beygir güç, 380 Nm tork üretebilen araç 0'dan 100 km/s sürate 7.9 saniyede ulaşabilirken ortalama tüketim değeri 4.4 litre/100 km olarak açıklanıyor.

Standart Variant modellerine göre 15 mm alçaltılan otomobil Almanya'da 31.975 Euro'dan başlayan fiyatlara satılacakken 965 Euro karşılığında sunulan opsiyon paketinde kırmızı renkli fren kaliperleri, 18 inç çaplı jantlar, karartılmış arka camlar ve sürüş modu seçimi bulunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder