3 Şubat 2015 Salı

Buick Excelle GT


GM'in A.B.D.'de Buick Verano, Avrupa'daysa Opel Astra Sedan isimleriyle sattığı aracı Çin'de Buick Excelle GT adıyla tanınıyor. 2010 yılında ortaya çıkan araç 2015 yılının başında yeni yüzüne kavuştu.

İncelen burun kısmına uygun olarak makyajlanarak daha köşeli hale gelen farlar araca farklı bir hava katarken ön ve arka tamponlar yenilenmiş. Yan çizgileri de farklı olan Excelle GT'de yeni jant seçenekleri de sunuluyor.


İç mekanda yeni gösterge panelinin yanında orta konsolun da tamamen değiştiği görülebiliyor. Havalandırma ızgaraları da direksiyon simidi gibi metalik süslemelere kavuşmuş.

113 beygir güç üretebilen motoru giriş ünitesi olarak görev yapacak olan otomobilin tanıdık 1.4 litre hacimli benzinli motoru 140 beygir güç üretmeye devam ederken şanzıman olarak 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik ünite kullanılacak.

2 yorum:

  1. opel astra k aynı zamanda, değilmi?
    http://www.autoevolution.com/news/2015-buick-excelle-gt-revealed-it-shares-the-2016-chevrolet-cruzes-gm-d2xx-platform-photo-gallery-91817.html#

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araçta aynı platform kullanılıyor ama Corsa'nın da yeni nesil modellerinde yeni platform yok. Belli olmaz, makyaj da yeni nesil de olabilir.

      Sil