19 Nisan 2015 Pazar

Ford Taurus


Değişen ekonomik dengeler otomobil üreticilerinin de farklı pazarlara ağırlık vermesine sebep oluyor. Bunun en güzel örneklerinden birisi de Kuzey Amerika'nın en çok satan sedan modellerinden olan Ford Taurus'un Çin'de tanıtılıyor olması olarak gösterilebilir.


Şimdilik Çin pazarı için bu ülkede üretilecek olan büyük sedan 5 metreyi bulan boyu ve 2.950 mm'lik aks mesafesiyle özellikle arka koltuk yolcularına yüksek konfor seviyesi sunmayı amaçlıyor. Görünümü büyük bir Mondeo'yu andıran otomobilde çapları 19 inçe kadar büyüyen jantlar kullanılmış.


İç mekanda öncelikle arka koltukların fotoğraflarını basınla paylaşan Ford bu bölüm için ayrı bir havalandırma sistemi, ısıtmalı, havalandırmalı, ayarlanabilir uyluk destekli ve masaj fonksiyonlu koltuklar, geniş depolama bölümlerine sahip kol dayanağı ve panoramik cam tavan gibi donanımlar sunmakta.

Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip 2.7 litre hacimli bir benzinli v6 motor görev yapacak olan otomobilin teknik verileri de henüz açıklanmadı.

1 yorum: