18 Nisan 2015 Cumartesi

Honda Shuttle


Honda'nın geçmişte Odyssey isimli MPV modeline bazı pazarlarda verdiği isim olan Shuttle bir süredir Avrupa'da Jazz olarak tanınan Fit'in daha geniş iç hacim sunan versiyonlarının da adı olmuş durumda.

Agresif görünüm sunan köşeli hatlara sahip olan otomobil 16 inç çaplı jantlar ve uzun bir arka aks-arka tampon mesafesi sunuyor. Yüzü diğer Honda modellerine benzetilen Shuttle'ın kaputu A sütunuyla neredeyse aynı açıyla yükseliyor.


İç mekanda sade bir tasarım anlayışı benimseyen Honda üç kollu direksiyon simidinin arkasına, ortada büyük hız göstergesine sahip gösterge tablosu yerleştirirken orta konsolda büyük bir dokunmatik ekrana yer verilmiş. Yukarıya doğru açı alan ara konsoldaysa küçük bir vites kolu kullanılmış.

İlk olarak hibrit güç ünitesiyle satılacak olan otomobilde 1.5 litre hacimli benzinli motor elektrik motoru, çift kavramalı yarı otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte kullanılırken aynı hacimli motor daha sonra önden çekiş sistemiyle tek başına da sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder