13 Haziran 2015 Cumartesi

BRABUS B50 Hybrid


Alman firma BRABUS'un modifiye ettiği Mercedes modelleri arasına S Serisi'nin hibrit versiyonu S500 Plug-in Hybrid de eklendi. Genelde bu tür araçlara pek dokunmayan modifikasyon firmalarından olmadığını kanıtlayan BRABUS görünümde de değişiklikler yapmış.

Daha sportif görünüme sahip ön tamponun altına bir de splitter ekleyen firma jant çaplarını 22 inçe kadar büyütebilirken ön çamurlukların arkasına hava çıkışı, yan eteklere de eklemeler yapılmış. Arka bölümde yenilenen egzoz sisteminin dörtlü çıkışı, küçük difüzör ve ince yapılı spoiler dikkat çekiyor.


İç mekanda da tipik yeniliklerini sunan BRABUS metal pedal seti, ışıklandırmalı kapı eşikleri ve yan etekler, metal kapı kilidi pinleri ve yenilenmiş gösterge paneli yazılımıyla müşterileri için farklılık yaratmış.

Otomobilin 3 litre hacimli v6 motorunu güçlendirip elektrik motoruna dokunmayan firma toplam gücü 500 beygire, torkuysa 890 Nm'ye ulaştırmış. 0'dan 100 km/s sürate 4.9 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 250 km/s'te sınırlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder