1 Eylül 2015 Salı

BRABUS Mercedes-AMG C63 S


Frankfurt'a yeni araçlarla katılacak olan modifikasyon firmalarının başında BRABUS geliyor. Ev sahibi şirketlerden olan üretici Mercedes-AMG C63 S temelleri üzerine geliştirdiği otomobille organizasyonda yer alacak.

Dışarıdan bakıldığında "B" logolu ön panjur, karbon fiberden üretilmiş splitter ve ön hava giriş çerçeveleri, 20 inç çaplı jantlar, ince bir spoiler, daha büyük difüzör ve yeni egzoz sisteminin dörtlü çıkışı dikkat çekerken modifikasyon kiti station wagon gövde için de sunulmakta.


İç mekanda farklı renklerde deri ve Alcantara döşemeler, alüminyum vites değiştirme kulakçıkları, metal pedal seti, rengi değişebilir ışıklandırmaya sahip kapı eşik çıtaları ve metal kapı kilit pinleri gibi detaylar gözden kaçmazken gösterge panelinde maksimum sürat artık 340 km/s olarak görülüyor.

Kaput altında görev yapan çift turbo beslemeye sahip 4 litre hacimli v8 motor üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda 600 beygir güç, 800 Nm tork elde edilirken maksimum sürat limitörü 300 km/s'e ayarlanmış. Sedan versiyon 0'dan 100 km/s sürate 3.8 saniyede ulaşabilirken station wagon seçeneğin aynı sürate ulaşması 3.9 saniye sürmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder