11 Eylül 2015 Cuma

BRABUS Mercedes-AMG GT S


Mercedes ve AMG birlikteliğinin en başarılı örneklerinden olan süperspor otomobil GT S'in üzerinde yapılan modifikasyon işlemlerine her geçen gün yenileri ekleniyor. Bu işle uğraşan firmalar arasında sabırsızlıkla beklenenlerden birisi olan BRABUS, aracını Frankfurt'ta sergileyeceğini açıkladı.


Ön tamponda bulunan hava girişleri içerisine ince yapılı LED aydınlatmalar eklenirken tampon altında karbon fiber splitter görülüyor. Önde 20, arkadaysa 21 inç çaplı jantlarla donatılan araçta yan etekler de daha aerodinamik bir yapıya bürünürken ön çamurluklar arkasında bulunan hava yarıkları elden geçirilmiş.

Yükseklik ve sertlik ayarına sahip süspansiyon sistemine kavuşan GT S'e titanyum egzoz sistemi de ekleyen BRABUS bu sisteme dört adet yuvarlak çıkış kullanmış. Tampon altına difüzör de eklenirken spoiler biraz daha büyümüş.


İç mekanda metal pedal seti, özel paspaslar, ışıklandırmalı kapı eşik çıtaları gibi aksesuarların yanında elden geçirilmiş gösterge paneli de yer alırken deri döşeme ve konsol kaplamaları birçok renk seçeneği sunmakta.

Kaput altında görev yapan çift turbo beslemeye sahip 4 litre hacimli v8 motor 600 beygir güç, 750 Nm tork üretebilecek şekilde modifiye edilmiş. 0'dan 100 km/s sürate 3.6 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 325 km/s'e ulaşmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder