15 Eylül 2015 Salı

Lamborghini Huracán LP 610-4 Spyder


Lamborghini'nin giriş modeli artık üzeri açılabilen gövde seçeneğine sahip. Sportif hatları sabit tavanlı kardeşinde olduğu gibi dikkat çekici olan aracın iç mekanında ufak tefek değişiklikler var.

Ön ve arka yüzünde bir değişiklik olmayan aracın açılan tavanından ötürü orta kısımda bazı yapısal değişiklikler yapılmış. Koltukların arkasında güçlendirilmiş takla destekleri bulunurken arka çamurluklar üzerinde yer alan hava girişleri yeniden tasarlanmış. Katlanmış tavana yer açmak için motor kaputunun da şekli değiştirilmiş.


İç mekanı büyük ölçüde sabit tavanlı kardeşiyle aynı özellikleri sunan otomobilin vites konsoluna iki düğme eklenmiş. Bunlardan ilki tavanı açıp kaparken ikincisi arkada yer alan küçük camı kumanda ediyor. 50 km/s sürate kadar açılıp kapanabilen tavan bu iş için 17 saniyeye ihtiyaç duyuyor.

5.2 litre hacimli v10 motorunda bir değişiklik olmayan otomobil 610 beygir güç, 560 Nm tork üretmeye devam ediyor. Maksimum sürati 324 km/s olarak açıklanan araç 0'dan 100 km/s sürate 3.4 saniyede ulaşabilirken 200 km/s'e ulaşma süresi 10.2 saniye olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder