1 Ekim 2015 Perşembe

Suzuki IGNIS


Suzuki'nin yeni model atağı devam ediyor. Frankfurt'ta Baleno'nun yeni nesil örneklerini tanıtan Japon üretici bu sefer de Tokyo otomobil fuarında daha küçük bir hatchback modeli sergileyecek.

Sert hatlarıyla güçlü bir görünüme sahip olan minik hatchback LED farlar, farları çevreleyen ön panjur, hafifçe şişik çamurluklar, köşeli ön tampon, kalın C sütunu, siyah koruma bandına sahip arka tampon ve geniş stoplar gibi detaylara sahip.


Aynı organizasyonda tanıtılan IGNIS Trail konseptiyse bu aracın hafif arazi şartları için modifiye edilmiş hali. Standart araçta kromajlı olan parçalar bu modelde kırmızı renkli olarak sunulurken çamurluklar, yan etekler ve tavan siyaha boyanmış.


Şık görünümlü iç mekanda çift renkli plastik kullanılırken çok fonksiyonlu ve üç kollu direksiyon simidi, analog gösterge paneli, dokunmatik bilgi ekranı, dijital ekranlı havalandırma kumandaları ve tutuncu renkli paneller gözden kaçmıyor.


Kaputu altında sadece benzinli motor kullanılacağını açıklayan Suzuki bu ünite hakkında kesin bir bilgi vermese de Baleno'da görev yapan 1 ve 1.2 litre hacimli motorlar olası adaylar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder