20 Kasım 2015 Cuma

DS 4S


Citroën'in alt markası DS büyümeye devam ediyor. DS 4 ve DS 4 Crossback'in ardından gelen sportif versiyon 4S, sadece Çin pazarına özel bir model olmasıyla Avrupalı tüketiciyi üzecek gibi görünüyor.

LED farlara doğru ilerleyen ön panjuru agresif görünen ön tamponla birleştiren otomobilde 18 inç çaplı jantlar kullanılmış. 4.43 metre boya, 1.84 metre genişliğe ve 1.51 metre yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesiyse 2.71 metre olarak açıklanıyor. Arka kısmında şık iç desenlere sahip LED stoplar ve tampona gömülen egzoz çıkışları haricinde spoiler de dikkat çekiyor.


İç mekanında büyük bir sürpriz sunmayan aracın bu bölümünde kullanılan alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, metal pedal seti, deri döşemeler ve dokunmatik bilgi ekranı diğer DS modellerinden de tanıdık.

Kaputu altında tamamı turbo beslemeye sahip benzinli motorlar bulunacağı açıklanan aracın 1.2 litre hacimli motoru 136, 1.6 litre hacimli ünitesi 163, 1.8 litre hacimli seçeneğiyse 204 beygir güç üretecek. Araçların tamamı 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla alınabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder