5 Şubat 2016 Cuma

Citroën Spacetourer HYPHEN


Fransız üretici Citroën, kısa süre önce tanıttığı ticari aracı Spacetourer'ı bir konsept olarak da sunmaya başladı. Fransız müzik grubu Hyphen Hyphen ardından isimlendirilen araç daha genç bir kitleye titap ediyor.


Büyük bölümü siyah plastik korumalarla kaplanan ön tamponda bir çift sis farı kullanılırken metal alt koruma plakası da bu bölümde dikkat çekiyor. Koyulaştırılmış farlar, plastik çamurluk ve kapı korumaları, 19 inç çaplı jantlar ve siyah renkli aynaların yanında iki farklı gövde rengine de sahip olan konseptin arka tamponu da siyah renkli.

Tavan rayları genişletilerek ön ve arka bölümlerine LED aydınlatmalar eklenirken yerden yükseklik artırılıp dört tekerlekten çekiş sistemi donanıma eklenmiş.


Farklı renk kombinasyonları iç mekanda koltuklar üzerinde de kendisini gösterirken tamponlarda olduğu gibi koltukların oturak bölümlerinde ve kapı içlerinde de kırmızı renkli şeritler görülebiliyor. Otomobilin tavan ve ön konsolu da çift renkli temadan nasibini almış.

Kaputu altında 150 beygir güç üretebilen bir turbo Diesel motor görev yapan Spacetourer HYPHEN konsepti 6 ileri vitesli manuel şanzıman ve Start&Stop sistemiyle donatılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder