3 Şubat 2016 Çarşamba

Renault KWID Racer ve Climber


Renault'nun küçük hatchback modeli KWID yeni konseptlerine kavuştu. Hindistan'da tanıtılan ikiliden ilki daha sportif ruhluyken ikincisi doğayla arası iyi olan otomobilseverleri hedefliyor.

LED farları daha ilk bakışta daha sportif bir görünüm yaratan Racer konseptinde daha agresif görünümlü bir ön tampon kullanılmış. Arka kapıları açılmayan aracın tavanı ve yan aynalarıyla birlikte çamurluk çevresi ve kapı alt bölümleri de siyah renkte sunulurken bu kısımlar kırmızı şeritlerle belirginleştirilmiş.


18 inç çaplı jantlar ve güçlendirilmiş fren sisteminin kırmızı renkli kaliperleriyle birlikte arka tampon köşeleri hava çıkışlarına kavuşurken yine arkada büyük bir spoiler, difüzör ve merkezi konumlandırılmış egzoz çıkışı görülebiliyor.


İç mekanda metal görünümlü parçalarla birlikte Alcantara döşemeler kullanan Renault yarış koltukları, dört noktadan bağlantılı emniyet kemerleri ve takla kafesi sunarken arka koltuklar iptal edilmiş.


Daha sade bir görünüm sunan Climber konseptinde füme renkli far korumalarıyla birlikte alt korumalara sahip tamponlar dikkat çekiyor. Yükseltilmiş gövdeye sahip olan aracın yan korumalarının çevresi, yan aynalar gibi turkuvaz renkli olarak sunulurken aynı detaylar jantlarda da kullanılmış.


Arka spoiler ile birlikte stoplarında da korumalar sunulan konseptin iç mekanı daha renkli. Dijital gösterge paneliyle birlikte kırmızı ve beyaz ağırlıklı renklere sahip olan kokpitte bir de ön yolcu için konsola tutamak eklenmiş. Ayrıca üç kollu direksiyon simidi de sportif bir görünüm sunmuş.

2 yorum:

  1. Onur bey dikkatimi çektiği için soruyorum: RUF'la ilgili neden hiç haber gelmiyor? Bülten yollamadıkları için mi yoksa takip etmediğiniz için mi?

    YanıtlaSil