10 Mart 2016 Perşembe

Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner


İş, müşterilerin özel isteklerine cevap vermek olduğunda bunu en iyi başarabilen markalar süper lüks segmentte bulunanlar oluyor. Bu işe en iyi örneklerden birisi de İngiliz üretici Bentley tarafından Cenevre'de taıtılan limuzin oldu.


Daha fazla lüks isteyen müşteriler için Mulliner özel araç birimi tarafından hazırlanan otomobil standart Mulsanne modelinden 1 metre daha uzun. İç mekanda daha bol baş mesafesi sunulabilmesi için tavan da 79 mm yükseltilmiş. Aracın diğer tasarım detaylarıysa temellerini paylaştığı modelden büyük farklılıklar göstermezken özel üretim 21 inç çaplı jantlar dikkatlerden kaçmıyor.


Arka bölümde birbirine bakan dört tekli koltuk kullanan Bentley bu kısımda sunulabilecek bütün lüks donanımları bir yere toplamış gibi görünüyor. Buzdolabından ahşap tepsilere kadar aranan her şeyin bulunabildiği kabinde separatör ve yan camlar elektrokrom özelliğe sahip. Bu sayede Arkada oturan yolcular istediklerinde bu camları şeffaf veya mat yapabiliyor. Separatör kapalı durumda olduğunda sürücüyle bağlantı kurmayı sağlayacak interkom sistemi de araca entegre edilmiş.

1 yorum: