27 Mart 2016 Pazar

Kia Cadenza


Güney Kore merkezli üreticilerin Kuzey Amerika pazarında güçlenmeleri devam ediyor. Bu durumun son halkalarından olan Kia Cadenza, daha üst seviyede kalite sunacak şekilde yenilenmiş.

Kromaj süslemelere bezenen ön panjuru farlarına kadar uzanan sedan dört parçalı LED sis farlarına kavuşmuş. Çapları 19 inçe kadar ulaşan jantlarla yan görünüm biraz daha sportif hale getirilirken arkada LED stoplar ve tamponun alt bölümüne gizlenmiş egzoz çıkışları dikkat çekiyor.


Boyu aynı kalsa da genişliği ve aks mesafesi artan otomobilin aks mesafesi de uzayarak arka koltuk yolcularına ek diz mesafesi olarak geri dönmüş. Daha kaliteli malzemelere sahip iç mekanda üç kollu direksiyon simidi, analog gösterge paneli ortasında daha büyük bir bilgi ekranı, yine büyüyen dokunmatik ekran ve analog saat gibi detaylar göze çarparken opsiyonlar arasında Harman/Kardon ses sistemi de bulunuyor.

Kuzey Amerika pazarında ilk olarak 3.3 litre hacimli bir v6 motorla satılacak olan otomobil yaklaşık 290 beygir güç üretirken bu güç ön aksa 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla aktarılıyor.

5 yorum:

  1. Seat ateca ne zaman gelecek bir bilgi var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İngiltere'de Eylül'de satışa çıkacakmış. Bizde de daha erken çıkmasını beklemiyorum.

      Sil
    2. Bence Ateca ülkemizde tutulan bir model olur.Crv'ye Cx5'e ne biliyim bi Forester'a da parası yetmeyen bu yüzden Qashqai'ye tasarımından , motorundan ve uygun fiyatından dolayı mecbur kalan tüketiciye iyi bi alternatif. Boyutlarıyla abartıya kaçmamış , hem iç hem dış tasarımı ile ağırbaşlı.Geniş motor yelpazesiyle başarıya ulaşır.Tabî fiyatı tıpkı kardeşi leon gibi rakiplerine göre uygun olursa.

      Sil
  2. Araba hangi sınıfta yer alıyor E sınıfı mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Full Size olarak satılıyor ama Avrupa'da E Segmentine denk boyutları.

      Sil