17 Mart 2016 Perşembe

Mercedes-AMG GLC43 4MATIC


Mercedes-AMG ailesi büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl GLK Serisi'nin yerini alan GLC'nin AMG logolu ilk seçeneği de 2016'da bizlerle. Görünümü sade tutulan aracın performansıysa dikkat çekici.


Daha sportif görünüme sahip ön tampon, elmas desenli ön panjur, kromajlı splitter, basamak görevi de gören daha geniş yan etekler, 19 inç çaplı jantlar, küçük bir difüzör ve dört çıkışa sahip egzoz sistemi görsel değişiklikleri tamamlıyor.


Adaptif süspansiyon ve elden geçirilen direksiyon sistemi gibi donanımlara sahip olan aracın iç mekanında metal pedal seti, karbon fiber görünümlü kaplamalar, sportif koltuklar, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve kırmızı renkli emniyet kemerleri gibi donanımlar dikkat çekiyor.


Kaput altında, çift turbo beslemeye sahip, 3 litre hacimli bir v6 motor bulunuyor. 367 beygir güç, 520 Nm tork üretebilen ünite dört tekerlekten çekiş sistemi ve 9 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş. 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 4.9 saniye olarak açıklanırken maksimum sürat 250 km/s'te sınırlandırılmış.

3 yorum:

  1. GLA 45 deki 2.0 motor ile gelir derken 3.0 motor ile AMG geldi.
    Muhakkak tam bir yer uçağı hissi verecek.
    Her halükarda Macan Turbo ile kapışır gibi.
    Gelsin görelim bakalım.

    YanıtlaSil
  2. Jantlar Japon işi olmuş(levorg-cx5 karması)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karmaya gerek yok. Nissan Qashqai jantları bildiğimiz.

      Sil