8 Nisan 2016 Cuma

Acura MDX


Honda'nın lüks yan markası Acura, bu yıl New York otomobil fuarında büyük SUV modeli MDX'in makyajlanmış halini sergiledi. Üstelik aracın hibrit motor seçeneği de artık mevcut.

Dev bir marka amblemine sahip olan ön panjuru SsanYong modellerini andıran bir tasarım sunan aracın LED farları ve kaputunda da rötuşlar görülebiliyor. Daha sportif görünen yeni ön tampon, yan etekler ve arka tamponun alt kısmı artık gövde rengine boyanırken jant tasarımları da değişmiş. LED stopların iç tasarımı yenilenirken egzoz çıkışları da tamponun köşelerine iliştirilmş.


İç mekanda büyük değişiklikler görülmese de elden geçirilen gösterge paneli ve metal pedal seti farklılıklar arasında yer alıyor. Orta konsolda çift ekran uygulaması devam ederken vites kolu, yerini düğmelere bırakmış. Bu arada MDX, üç koltuk sırası sunmaya devam ediyor.


290 beygir güç üretebilen 3.5 litre hacimli v6 motoru kullanılmaya devam eden aracın seçenekleri arasına bir de hibrit versiyon eklenmiş. 3 litre hacimli v6 motorla eşleştirilen üç elektrik motorundan oluşan sistem 325 beygir güç üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan bu model 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanı da standart olarak sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder