21 Mayıs 2016 Cumartesi

BMW 2002 Hommage


Villa d'Este bu yıl da BMW şovuna sahne olacak gibi görünüyor. Markanın geçmişte beğenilmiş modellerini andığı Hommage konseptleri 2016 yılında da 2002 Hommage ile devam ediyor.

İsminden de anlaşılacağı gibi 2002 Turbo'nun 50. yaşı anısına tasarlanan otomobilin far çerçeveleri bu nedenle altın renkli. Öne doğru çıkıntı yapan ön tampon, geniş böbrekler ve geniş ön çamurluklara bağlanan hava yönlendirme kanalları, önden bakıldığında farklı bir duruş sergilemiş.


Yandan bakıldığında aracı boydan boya çeviren karbon fiber çubuk, şık aynalar, 20 inç çaplı jantlar, altın renkli kaliperler, gizlenmiş kapı kolları ve alt bölümü girintili bir yapıya sahip kapılar gözlerden kaçmazken arka bölümde, ucu spoiler şeklinde kıvrılmış bagaj kapağı, LED stoplar, karbon fiber difüzör, dörtlü egzoz çıkışları ve klasik 2002 Turbo'da olduğu gibi plakanın sağına yerleştirilen marka logosu hoş dokunuşlar olarak görülebilir.


Teknik detayları açıklanmayan otomobilin turbo beslemeye sahip olduğu kesin olsa da motoru tam olarak belli değil. Bununla birlikte aracın M2 temelli olması, 3 litre hacimli, 6 silindirli ünitenin kullanılmış olma olasılığını güçlendiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder