3 Haziran 2016 Cuma

Opel Zafira


Opel'in bu yıl makyaja uğrayan araçları arasına MPV modeli Zafira da katıldı. Dış mekanı diğer Opel modellerine benzer hale getirilen otomobilin yaşam alanında da ufak tefek yenilikler göze çarpıyor.

Tamamen yenilenen ön bölümde Astra'yı hatırlatan LED farlar, daha geniş panjur ve yatay yerleşime sahip sis farları görülebilirken jant seçenekleri zenginleştirilmiş. Tavanda yer alan yüzgeç anteni alçaltan Opel egzoz çıkışlarını da daha görünür hale getirmiş.


İç mekanında da Astra esintileri görülebilen otomobilin direksiyon simidinde çok daha ince kollar kullanılırken gösterge paneli de yenilenmiş. Orta konsolun üzerinde bulunan dokunmatik ekran aşağıya alınırken müzik sisteminin kumanda düğmeleri bu ekranın kumanda özellikleri arasına eklenmiş.

Makyajlı Zafira'nın donanımları arasında panoramik cam tavan, geliştirilmiş Opel Eye yol izleme sistemi, yol işaretleri tanıma, şeritte kalma asistanı, çarpışma uyarısı, mesafe ayarlı hız sabitleme sistemi ve dinamik süspansiyon sistemine sahip FlexRide şasi bulunuyor.

1 yorum:

  1. bizimkiler yine teneke renault scenic'leri almaya devam edecek maalesef.

    YanıtlaSil