14 Haziran 2016 Salı

Renault Clio


B segmentinin önemli oyuncuları arasında yer alan ve üretimi Türkiye'de süren Renault modeli Clio makyajlandı. Görünümünde büyük farklılıklar bulunmayan otomobilin donanımıysa artık daha zengin.

Ana hatları değişikliğe uğramayan küçük Fransız önden bakıldığında yeni nesil LED farlarıyla dikkat çekerken tampon ve ön panjurun da rötuşlandığı görülebiliyor. Yeni gövde rengi seçenekleri ve jant tasarımları da donanıma eklenmiş.


İç mekanda da genel olarak bir fark görülmezken trim panelleriyle renk seçenekleri farklı seçeneklerde sunulmaya başlamış. R&Go eğlence ve bilgilendirme sisteminin yanında Bose ses sistemi de donanım kalemleri arasına eklenmiş.

Kaput altında iki benzinli ve bir Diesel motorlara görev vermeye devam eden Renault'nun 1.2 litre hacimli benzinli ünitesi 90 ve 120 beygir güç üretebilen versiyonlara sahipken Diesel motor 90 ve 110 beygir gücünde iki seçenek sunuyor. Gücü 100 beygir üzerinde olan ikili 6 ileri vitesli manuel şanzımanla alınabiliyor.

1 yorum:

  1. Ic mekanda kalite sorunlari var. Vites etrafinda hala var gibi gozukuyor. Initiale turkiyeye neden gelmez anlamis degilim.

    YanıtlaSil