31 Temmuz 2016 Pazar

Volkswagen Crafter


Volkswagen'in ticari araçlar departmanı popüler modellerinden Cranfter'ın yeni neslini tanıttı. Güncel modelleri Mercedes Sprinter ile aynı bantlarda üretilen aracın yeni nesil örnekleri hem bu araçtan farklılaştı hem de üretim yeri Polonya'ya kaydı.

Caravelle ile arasında bir bağ olduğu tasarımından anlaşılabilen Crafter'ın genel hatları köşeli. Donanım kalemleri arasında yer alan LED farlarla şık duran ticarinin üç farklı boy ve yükseklikte seçenekleri sunulacak.


İç mekana geçildiğinde binek Volkswagen modellerini aratmadığı görülebilen araçta şık bir direksiyon sistemi, dokunmatik bilgi ekranı, tam otomatik havalandırma ve ergonomik olarak yerleştirilmiş vites topuzu görülebilirken gerek konsolun orta kısmında gerekse en üstte bir sürü cep dikkat çekiyor.

Kaputu altında 2 litre hacimli turbo Diesel motorlar kullanılacak olan Crafter manuel veya otomatik şanzımanla alınabilecek. 102, 122, 140 ve 177 beygir güç üretebilen motorlardan sonuncusu çift turbo beslemeye sahip. Ayrıca aracı önden çekişli, arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak ısmarlamak mümkün olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder