17 Ağustos 2016 Çarşamba

McLaren 570GT by MSO


Pebble Beach Concours d’Elegance bu yıl McLaren'in model geliştirme çalışmalarına sahne olacak. İngiliz üreticinin özel araç geliştirme birimi tarafından hazırlanan 570GT görsel ve işlevsel değişikliklerle organizasyonda boy gösterecek.


Otomobilde gelecekte sunulacak olan opsiyonların bir ön gösterimi olarak görülebilecek konseptte kullanılan beyaz gövde rengi, farklı bölümlerde görülebilen piyano siyahı süslemelerle kontrast oluşturuyor. Aynı renkte sunulan jantlar ve karbon fiber yan etekler diğer farklılıklar.


Mekanik olarak da bir yeniliğe sahip olan otomobilin egzoz sistemi titanyumdan üretilmiş. %30 hafifleme ve daha başarılı bir ses gibi artıları olan sistemin arka hava çıkışlarından görünen kısmında altın kaplama ısı kalkanları kullanılmış.

İç mekanda kahverengi deri döşemeler ve karbon fiber süsleme paketinin yanında 12 hoparlöre sahip Bowers&Wilkins ses sistemi de kullanılmış. Aracın bir diğer ilginç donanımı da elektrokrom cam tavan. Bu donanım sayesinde yolcular, istediklerinde cam tavanın koyuluğunu kademeli olarak değiştirebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder