20 Ağustos 2016 Cumartesi

McLaren MSO HS


McLaren'in özel araçlar bölümü şu sıralar çok çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde araçlarında kullanılacak yeni aksesuarları 570GT temelli bir konsept üzerinde tanıtan birim şimdi de 25 adetlik sınırlı üretimi yapılacak olan bir araç tanıttı.

Daha ilk bakışta farklı bir otomobil olduğu belli olan MSO HS'in öne doğru uzayan tamponunda büyük bir splitter ve deflektörler yer alıyor. Genişleyen yan etekler fren soğutma yarıklarına bağlanırken arka tamponun şekli de değiştirilmiş. LED stoplar çok daha küçük hale gelirken egzoz çıkışları stoplar arasına alınmış. Açısı ayarlanabilir spoiler de kardeşlerinin çoğunda olduğu gibi alçaltılamıyor.


Kaput altında yer alan çift turbo beslemeye sahip, 3.8 litre hacimli v8 motor üzerinde çok değişiklik yapılmamış olsa da gücü 678 beygire yükseltilen aracın yenilenmiş aerodinamik parçaları sayesinde 240 km/s süratle seyrederken 220 kg basma kuvveti ürettiği açıklandı.

Sade görünümlü bir iç mekana sahip olan MSO HS'in yaşam alanının neredeyse tamamı Alcantara kaplanırken hafifletilmiş koltuklar ve karbon fiber konsol parçaları standart olarak sunuluyor. Metal pedal setine de sahip olan aracın sürücü kapısının iç tarafında bir de özel üretim plakası yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder