1 Eylül 2016 Perşembe

Hyundai i10


Kia'nın yeni nesil Rio ile Paris'te boy gösterecek olması kardeş firma Hyundai'yi çalışma masasına göndermişe benziyor. Kia'nın B segmentinde sunacağı yenilik, Hyundai'ye A segmentinde makyaj olarak geri dönmüş.

Yenilenen ön tamponunda yer alan daha büyük ön panjurun deseni de farklı olan makyajlı i10'da LED gündüz farları, ayrı birer birim olarak panjurun üst köşelerine alınmış. Sis farlarıysa yuvarlak şekillerini korusalar da boyutları küçülmüş.


Yeni jant seçenekleri ve kromajlı kapı kolları haricinde dikkat çekici bir farklılık sunmayan yan bölümün ardından gelinen arka kısımda yeni arka tampon dikkat çekiyor. Orta bölümü siyah olarak bırakılan parçanın her iki yanında yer alan sis farları da artık yuvarlak.

Çift renkli iç mekan sunmayan devam eden i10'un orta konsolunda dokunmatik ekran dikkat çekerken bu bölümde kullanılan düğmeler de yenilenmiş. Yan ve perde hava yastıklarıyla donatılan minik hatchback dijital ekranlı havalandırma sistemi kumandası da sunuyor. Kaza ve şeritte kalma uyarıları sunan otomobilde Apple CarPlay ve Android Auto yazılımları da bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder