2 Eylül 2016 Cuma

Mercedes-AMG GLC43 4MATIC Coupé


Mercedes ve AMG ikilisinin sunduğu seçenekler gün geçtikçe çeşitleniyor. GLC'nin AMG logolu modelinin ardından GLC Coupé ailesine de aynı formül uygulandı ve araç çok daha sportif bir hale getirildi.

Daha dinamik bir görünüme sahip ön tampon, elmas desenli ön panjur, kromajlı splitter, basamak görevi de gören daha geniş yan etekler, 19 inç çaplı jantlar, küçük bir difüzör, spoiler ve dört çıkışa sahip egzoz sistemi görsel değişiklikleri tamamlıyor.


Adaptif süspansiyon ve elden geçirilen direksiyon sistemi gibi donanımlara sahip olan aracın iç mekanında metal pedal seti, karbon fiber görünümlü kaplamalar, sportif koltuklar, farklı zemine sahip göstergeler, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve kırmızı renkli emniyet kemerleri gibi donanımlar dikkat çekiyor.


Önde 360, arkadaysa 320 mm çaplı fren diskleri sunan GLC43 4MATIC Coupé, 19.8 derece yaklaşma, 20.8 uzaklaşma açısı ve 300 mm su geçiş yüksekliği de sunabiliyor. Ayrıca aracın çekme kapasitesi 2.460 kg.

Kaput altında, çift turbo beslemeye sahip, 3 litre hacimli bir v6 motor bulunuyor. 367 beygir güç, 520 Nm tork üretebilen ünite dört tekerlekten çekiş sistemi ve 9 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş. 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 4.9 saniye olarak açıklanırken maksimum sürat 250 km/s'te sınırlandırılmış.

2 yorum: