21 Eylül 2016 Çarşamba

MINI Clubman John Cooper Works


MINI ailesi genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yeni nesil örnekleri tanıtılan Clubman, Paris otomobil fuarının hemen ardından en güçlü seçeneği John Cooper Woks'e kavuşacak. Üstelik aracın müşterilere bir sürprizi var.


Diğer JCW modellerinin sportif tasarım özelliklerine sahip olan araçta daha geniş hava girişlerine sahip ön tampon, sahte hava girişine sahip kaput, 18 inç çaplı jantlar, kırmızı renkli Brembo fren kaliperleri, daha agresif bir görünüm sunan arka tampon ve çift egzoz çıkışı standart olarak sunulurken 19 inç çaplı jantlar opsiyonlar arasında yer alıyor.

İç mekana geçildiğinde dışarıda olduğu gibi birçok John Cooper Works logosu görülürken Alcantara döşemeler, kapı iç süslemelerinin içlerine gizlenen ve farklı renklerde seçilebilen ortam aydınlatması, metal pedal seti ve sabit kafalıklara sahip, sportif ön koltuklar gibi detaylar dikkat çekiyor.


Kaputu altında turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru koruyan araç 231 beygir güç, 350 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemini de standart donanıma ekleyen MINI, bu aracı 6 ileri vitesli manuel veya 8 ileri vitesli otomatik şanzımanlarla satıyor. Ağırlıkları 1.5 tonun üzerinde olan otomobillerin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 6.3 saniye sürerken maksimum süratler 238 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder