2 Eylül 2016 Cuma

Toyota Pixis Joy


Toyota'nın popüler Kei Car ailesi Pixis giderek büyüyor. Epoch ve Mega'nın ardından ortaya çıkan Joy, üç farklı seçeneğiyle bu küçük otomobillerden hoşlananları cezbetmeye çalışacak.

Tamamında yuvarlak farlar ve büyük ön panjur kullanılan otomobillerden Joy C, kardeşlerinden 30 mm daha yüksek yapısıyla hafif arazi şartlarında kullanıma daha yatkın. 15 inç çaplı jantlara sahip olan modelde siyah renkli gövde altı korumaları da bulunuyor.


Joy F isimli seçenek en sade tasarıma sahip versiyon olarak dikkat çekerken Joy S'te kullanılan sportif gövde kiti, daha sert süspansiyon sistemi ve Momo imzalı parçalarla zenginleştirilmiş.

Modern bir iç mekan tasarımına sahip olan otomobillerde anahtarsız giriş ve çalıştırma, üç kollu direksiyon simidi, orta konsol üzerine yerleştirilmiş büyük dokunmatik ekran, bitişik tasarıma sahip ön koltuklar, dijital göstergeli otomatik havalandırma sistemi ve orta konsola eklenen vites kolu dikkat çekiyor.


Bütün araçlarda 660 cc hacimli benzinli motor kullanılırken Joy S'te bu ünite turbo beslemeyle güçlendirilmiş. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) ve önden çekiş sistemi standart donanımda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder