18 Kasım 2016 Cuma

Citroën C-Elysée


Citroën'in Türkiye'de en çok satılan modeli C-Elysée makyajlandı. B segmentinde yer alan sedanın ön bölümünde yoğunlaşan makyaj iç mekana da zenginleştirilmiş donanım olarak yansımış.


C-Elysée'de yaşanan değişiklikler şaşırtıcı değil. Yenilenen farlar, ön panjur ve tamponla birlikte LED gündüz farlarına kavuşan otomobilde yeni gövde renkleri ve jant tasarımları kullanılmış. İç mekan genel olarak değişmese de 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranla birlikte Apple CarPlay ve Android Auto uyumu sunulması olumlu.


Kaput altında da tanıdık motorları barındıran küçük sedanın 1.2 litre hacimli benzinli ünitesi 82 beygir güç üretebilirken 1.6 litre hacimli motor 115 beygir güç üretiyor ve yeni 6 ileri vitesli tam otomatik şanzımanla alınabiliyor. Diesel motorlarsa 92 ve 100 beygir gücünde.

4 yorum:

  1. 1.2 vti 72 beygir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. VTI değil 1.2 litre hacimli ünite PureTech.

      Sil
  2. cam açma tuşları yine ortada :(

    YanıtlaSil
  3. Aracın dış tasarımı güzeldi zaten. Asıl geliştirmeleri gereken iç tasarımdı. Ön panel boğucu daha ferah bir hale getirmeleri gerekiyordu açık renkler daha düşük profil gibi. Cam açma tuşları gerçekten aracın basitliğini vurguluyor'.

    YanıtlaSil