19 Kasım 2016 Cumartesi

Subaru VIZIV-7


SUV segmentlerinin giderek daha popüler hale gelmesi Subaru gibi üreticilere yarıyor. Dört tekerlekten çekiş sistemiyle efsane olan Japon üretici Los Angeles otomobil fuarında büyük bir konsept sergiledi.

5.2 metre boya, 2 metre genişliğe, 1.8 metre yüksekliğe ve 2.9 metrenin üzerinde aks mesafesine sahip olan VIZIV-7 konsepti bu haliyle seri üretime alınırsa markanın şimdiye kadar ürettiği en büyük araç olacak.

Dik tasarıma sahip yüksek ön panjuru sayesinde heybetli bir görünüme kavuşan araçta şık görünen LED aydınlatma grubu kullanılmış. Gövdenin alt bölümünü boydan boya kaplayan siyah renkli koruma bu otomobilde de unutulmazken geniş yan cam yüzeyleri ve ince yapılı aynalar dikkat çekici detaylar.


21 inç çaplı jantlara sahip olan konseptin  arka bölümünde de köşeli tasarım dikkat çekiyor. LED stoplar bagaj kapağını boydan boya geçerken yüksek arka tampon yapısı sayesinde uzaklaşma açısı artırılmış. Bu bölümde görülen spoiler yapısı da keskin köşelere sahip tavan raylarıyla uyumlu.

İç mekan fotoğrafları paylaşılmayan konseptin üç koltuk sırasına sahip olduğu ve 7 kişilik oturma kapasitesi sunduğuysa kesinleşti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder