10 Ocak 2017 Salı

Audi SQ5


2017 Detroit otomobil fuarında tanıtılan güçlü SUV modelleri arasında bir de Audi bulunuyor. Geçtiğimiz yıl yeni nesil örnekleri tanıtılan Q5'in en güçlü versiyonu olan SQ5 organizasyonda sergilendi.

Audi'den beklediğimiz gibi çok dikkat çekici bir görünüm sunmayan otomobilin tamponları aşağıya doğru uzarken kromajlı bölümler istek üzerine siyah olarak da sunuluyor. 20 inç çaplı jantlar opsiyonel olarak 21 inç çaplı olarak da alınabilirken arka tampon içerisine gizlenen egzoz çıkışları şık görünüyor.


Ön aksta kullanılan fren diskleri 350 mm çaplı olan SQ5'in iç mekanında, S-Line paketli Q5 modellerinde sunulandan fazla aksesuar bulmak zor. Bununla birlikte etrafa serpiştirilmiş S logoları yaşan bölümüne özel bir hava vermiş.

Kaputu altında aşırı beslemeye sahip, 3 litre hacimli bir v6 motor bulunan SQ5, 350 beygir güç, 500 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 5.4 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 250 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder