10 Ocak 2017 Salı

Chevrolet Traverse


General Motors bu yıl Detroit otomobil fuarına iyi hazırlanmış. Özellikle SUV modellerini yenilediği görülen üreticinin ana markası Chevrolet, Traverse isimli aracını ciddi şekilde makyajlamış.

Büyük ve çift katlı ön panjuru ve incelen farlarıyla daha heybetli bir görünüme kavuşan araç eskisi gibi bir crossover'dan çok bir SUV havasına bürünmüş. İleriye doğru açı alan C sütunu üstü düzeltilmiş çamurluklar, 20 inç çaplı jantlar, bagaj kapağı üzerine eklenen spoiler, yatay stoplar ve arka tampon altından kendilerini gösteren kromajlı egzoz çıkışları sportif görünümü pekiştirmiş.


İç mekanı da çok daha modern görünen aracın dört kollu direksiyon simidinin arkasında sade görünümlü bir gösterge tablosu bulunuyor. Orta konsolda yer alan büyük dokunmatik ekran yukarıya kaydırılarak arkasındaki gizli göze erişim sağlanırken daha aşağıda sade görünümlü havalandırma sistemi kumandaları bulunuyor.

Üç koltuk sırasına sahip olan Traverse, kaputu altında iki motor seçeneği sunuyor. Turbo beslemeye sahip olan 2 litre hacimli ünite 255 beygir güç, 400 Nm tork üretebilirken 3.6 litre hacimli v6 motor 315 beygir güç, 350 Nm tork üretebilmekte. Her iki araçta da 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve start/stop sistemi standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder