19 Ocak 2017 Perşembe

MINI Countryman John Cooper Works


Mini'nin en yüksek performanslı modellerini hazırlayan John Cooper Works, markanın en büyük aracı için hazırladığı paketi tanıttı. Yeni nesil Countryman büyümüş olsa da performansta artış var.

Görünüm olarak önceki nesil araçtan daha sade bir tasarıma sahip olduğu söylenebilecek otomobilde daha sportif görünümlü tamponlar, kırmızı renkli süslemeler, farklı gövde grafikleri, 18 veya 19 inç çaplı jantlar, kırmızı renkli fren kaliperleri ve çift çıkışlı egzoz sistemi kullanılmış.


Tahmin edileceği gibi elden geçirilen süspansiyon sistemi ve Brembo elinden çıkma fren sistemine sahip olan otomobilde sürüş karakteri seçim butonu da bulunuyor.

İç mekanın da ana hatları değişmese de JCW armalı metal pedal seti, üç kollu direksiyon simidi, Alcantara döşemeler, siyah ve kırmızı renkli süslemeler ve sportif destekler sunan ön koltuklar gibi farklılıklar gözden kaçmıyor.


Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli bir motor barındıran MINI Countryman John Cooper Works, 231 beygir güç, 350 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel veya 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla alınabilen araçta dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor. 0'dan 100 km/s sürate 6.5 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum süratiyse 234 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder