3 Şubat 2017 Cuma

Subaru Legacy


Türkiye'de görmemiz zor olsa da A.B.D. pazarında başarılı satış rakamlarına ulaşan Subaru Legacy makyajlandı. Daha agresif bir görünüm kazanan otomobilin teknik özelliklerindeyse ciddi bir değişim yok.

Görsel olarak daha sportif bir görünüme kavuşan araçta küçültülen sis farları, kromajlı süslemeler, elden geçirilen ön panjur, yenilenen farlar, farklı jant ve gövde rengi seçenekleri bulunurken arka kısımda LED stoplar ve sportif paketle birlikte gelen ince spoiler dikkat çekiyor.


Sade görünümlü iç mekanıyla da çok oynanmayan modelin üç kollu direksiyon simidi ve derine yerleştirilmiş çift göstergesi korunurken orta konsolda görülen dokunmatik ekran büyümüş. Daha kaliteli malzemeler ve daha başarılı ses izolasyonuna kavuşan Legacy'de artık Apple CarPlay ve Android Auto da sunuluyor.

Kaputu altında değişim olmayan aracın 2.5 litre hacimli motoru 175 beygir güç, 236 Nm tork üretmeye devam ederken 3.6 litre hacimli Boxer ünite 256 beygir güç, 335 Nm tork üretiyor. Her iki model de sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) sunuluyor.

5 yorum:

  1. diğer japon markalarına göre daha sportif ve premium kalan bir marka ama avrupada hak etttiği ilgiyi göremedi.mazda gibi...,eski legacy modellerine caddelerde rastlarım

    YanıtlaSil
  2. onur bey bu 3.6 litrelik boxer motorun porsche ile bir ilgisi var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok. Subaru'nun kendi motoru bu. Tribecca ile birlikte tanıtmışlardı sanırsam.

      Sil
    2. Bu motorla Porsche'nin bağlantısı var.

      Sil