8 Şubat 2017 Çarşamba

Toyota Yaris


Toyota, B segmentinde yer alan hatchback modeli Yaris'i makyajladı. Aracın 900'ün üzerinde parçasını yenilediğini açıklayan Japon üretici bu şekilde otomobilin albenisini artırmış.

Sivri burun yapısını koruyan Yaris'te kullanılan yeni farlar ve ön tampon biraz daha sportif bir görünüm oluştururken farklı jant ve gözde rengi seçenekleri artık tercih edilebiliyor. Siyah renkli tavan opsiyonu, bagaj kapağına doğru uzayan LED stoplar ve plakalığın üzerinde başlayan çizgiyle uyumlu tasarıma kavuşan arka tampon da dışarıda yaşanan değişiklikler arasında.


İç mekanda büyük bir farklılık bulunmasa da bazı yenilikler mevcut. Süslemeler artık piyano siyahı alınabilirken orta konsolda yer alan dokunmatik ekran güncellenmiş. Köşelerde bulunna havalandırma ızgaralarının tasarımları değişirken gösterge paneli de artık daha sade bir görünüme sahip.

Kaputu altında tek yenilik bulunan aracın 1.33 litre hacimli motoru artık kullanılmayacak. Bunun yerine gelen 1.5 litre hacimli ünite 111 beygir güç, 136 Nm tork üretebiliyor.

1 yorum:

  1. Sanırım bu yeni amblem-burun tasarımı Supra veliahtı ile birlikte marka detayı haline gelecek

    YanıtlaSil