26 Nisan 2017 Çarşamba

Chery Tiggo Sport Coupe Concept


Bu yıl Çin'de tanıtılan SUV konseptlerine bir yenisi eklendi. Üstelik bu araç Çin'in yerlilerinden geliyor. Kompakt crossover segmentinde yer alan otomobil Chery'nin gelecek planlarını yansıtıyor.


Genel anlamda heybetli bir görünüm sunduğu söylenebilecek olan konseptin ön bölümünde boydan boya uzanan LED şerit ve kalın tutulan tampon dikkat çekerken büyük jantlar, bombeli tavan yapısı ve düzeltilmiş üst kısmı siyah korumalara sahip olan şişkin çamurluklar güçlü görünümü pekiştirmiş.


Yan aynalar yerine ince yapılı kameralar kullanan otomobilin B sütunu da bulunmuyor. Kontrast renkli tavan, çift bombeli spoiler, ince uzun yapılı stoplar, yüksek konuma sahip arka tampon ve önde olduğu gibi açığa yerleştirilen çeki kancaları detayları tamamlıyor.


Dört adet tekli koltuğa sahip olan iç mekanda da konsept görünümü korunmuş. Üst ve altı düz direksiyon simidinin arkasında yer alan dijtal gösterge paneli orta konsola doğru uzarken kumandaların çoğunun dokunmatik olduğu görülebiliyor. Dört parçalı cam tavan da farklı bir görünüm sunmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder