5 Nisan 2017 Çarşamba

Opel Insignia Country Tourer ve Buick Regal TourX


Yeni nesil Opel Insignia ailesi genişlemeye devam ediyor. Grand Sport ve Sports Tourer'ın ardından yoldan çıkmak isteyenlerin seçeneği olacak Country Tourer da model gamındaki yerini alıyor.


Sports Tourer'a göre 20 mm yükseltilen gövdesi ve standart olarak sunulan dört tekerlekten çekiş sistemiyle farklılaşan otomobilin dış görünüşünde yeni jantlar, yan etekler ve çamurluklarda kullanılan siyah renkli plastik korumalar ve tamponlara uygulanan siyah korumalar dışında bir değişiklik bulunmuyor.


İç mekanı da diğer Insignia modellerinkinden farklı olmayan aracın maksimum bagaj hacmi, bir önceki nesil modellere oranla 130 litre genişleyerek 1.665 litreye ulaşmış. Ayrıca arka koltuklarda  da 92 mm daha fazla diz mesafesi sunulmuş.


Motor seçenekleri henüz kesinleşmeyen otomobilin Kuzey Amerika'da satılacak olan ikizi Buick Regal TourX'te 2 litre hacimli, turbo beslemeli benzinli motorun kullanılacağı açıklandı. 250 beygir güç, 400 Nm tork üretebilen ünite 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş.

1 yorum:

  1. şahane tasarımı var. bu segmente favori ilk üçüm mazda 6 wagon, A4 avant bir de bu.

    YanıtlaSil