26 Nisan 2017 Çarşamba

Pininfarina K550 ve K750


Cenevre'de H600 isimli sedan konseptiyle şov yapan Pininfarina Şanghay'a iki SUV konsepti bir den getirdi. Her ikisi de elektrikli olan bu araçlar markanın model yüzünü de otomobilseverlere tanıtmış oldu.


Ön görünümü H600 ile neredeyse aynı olan K550 ve K750 kardeşler bu otomobilin yükseltilmiş hali gibi duruyor. Hoş bombelere sahip çamurluklar, gizlenen kapı kolları, yan aynalar yerine geçen kameralar, kesintisizmiş gibi görünen yan cam yüzeyleri ve makul ölçülerde tutulan jant büyüklükleri araçların ortak yanları.


Daha dinamik görünen bir arka bölüme sahip olan K550'de yatık bir bagaj kapağı camı, spoiler, neredeyse tamponun altına kadar inen bagaj kapağı ve küçük LED stoplar görülebilirken K750'de dik inen ve çift parçalı bagaj kapağı, Opel modellerini andıran D sütunu ve bagajı boydan boya geçen stop lambası bulunuyor.


5 kişilik K550 ve 7 kişilik K750'nin kokpitleriyse hemen hemen aynı. Her iki araçta da bir sürü dijital ekran ve dokunmatik kumanda paneli kullanan Pininfarina elektrik motorlarının teknik verilerini paylaşmasa da menzilin 1.000 km'yi bulabileceğini belirtiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder